SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tolga Zengin'den canlı yayında flaş sözler! "Bu tepki hakeme değil..."

Tolga Zengin'den canlı yayında flaş sözler! "Bu tepki hakeme değil..."

19 Aralık 2023 Salı - 23:27




Tolga Zengin, İstanbulspor - Trabzonspor maçında yaşananlar sonrası değerlendirmelerde bulundu.





Trabzonspor'un eski futbolcularından Tolga Zengin, bordo mavili takımın İstanbulspor'a konuk olduğu ve ev sahibi ekibin Başkan Ecmel Sarıalioğlu'nun kararıyla sahadan çekilmesine ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu.

Tolga Zengin, İstanbulspor'un bu tepkisinin hakemden çok TFF'ye olduğunu vurguladı.

Tolga Zengin'in değerlendirmeleri şu şekilde;

"BENCE HAKEMDEN ÇOK TFF'YE OLAN BİR TEPKİ"

Ecmel Sarıalioğlu'nun, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi seçilirken desteklemediği söyleniyor. Bence bu tepkisi, TFF Başkanı Büyükekşi'ye verdiği genel bir tepki. Bence çok doğru bir karar değil. Bence en yazık olan taraf, kendi emekleri. Ne olursa olsun böyle bir görüntünün olmaması gerekirdi. Zaten pozisyonda penaltı yok. O pozisyondan dolayıysa, bence bir şey yok. Zamanlama çok yanlış. Süper Lig kaldığı yerden. Bence hakemden çok TFF'ye olan bir tepki. Bu çok net.


baskan-takimi-sahadan-cekti-1.webp

"ANLADIĞIM KADARIYLA BİR TEK TFF SORUMLU DEĞİL!"

TFF, Halil Umut Meler olayları sonrası gerekli yaptırımlar olacak demişti. Anladığım kadarıyla herkes sorumlu, bir tek sorumluluğu olmayan TFF. Ben öyle anladım yaşananlardan ve açıklamalardan.

"TFF OLARAK SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR YAPINIZ YOK MU?"

Para lazım olur, Cumhurbaşkanı'nı ziyarete gidersin. Borç olur, Cumhurbaşkanı'na gidersin. Vergi için, tesis için Cumhurbaşkanı'na gidersin. Sizin TFF olarak kendi içinizde sürdürülebilir yapınız yok mu? Stadyum lazım olur ya da borçlarla alakalı sıkıntı olur, TFF'ye gidersin. Aracı TFF'dir ama kimse oraya gitmiyor. Demek ki bir sıkıntı var. Bir ülkenin Cumhurbaşkanına bu kadar kolay çıkamazsın ve her şeyi soramazsın. Niye geliyorsunuz der. Bir Spor Bakanı var bu ülkede.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap