A+ A-
Yorum
10

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: “Trabzonspor’un mazisi başarılarla, müzesi kupalarla dolu”

Yayın Tarihi: 02.08.2023 - 12:21 | Güncelleme Tarihi: 02.08.2023 - 12:20
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonspor’un 56. kuruluş yıl dönümü etkinliğinde açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonspor'un Meydan Parkı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirdiği 56. kuruluş yıl dönümü etkinliği programında konuştu.

Başkan Zorluoğlu’nun açıklamaları şu şekilde;

"56 yıldır Türk futbol tarihine, ismini altın harflerle yazdırmış, ulusal ve uluslararası arenada başarılara imza atmış, mazisi başarılarla, müzesi kupalarla dolu şehrimizin marka değeri Trabzonspor’umuzun kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Başkan seçilirseniz sizi en mutlu edecek olan şey ne olur diye sorulmuştu. Tabii ki Trabzonspor’un şampiyonluğu. Uzunca bir aradan sonra Trabzonspor şampiyon oldu. Başkanımızdan başlayarak tüm ekibe teşekkür ediyorum bizlere bu şampiyonluğu yaşattığı için.

Aramızda bulunmayanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Bu sene özel bir sene fazla sokaklarda olacağız. Biz Trabzonspor’un başarısıyla gurur duyuyoruz. Başarısını temenni ediyoruz. Trabzonspor’a her türlü desteği vermeye hazırız. Umarım iyi bir sezon geçecek."

Başkan Zorluoğlu: “Trabzonspor’un mazisi başarılarla, müzesi kupalarla dolu”

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler