SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor 5 milyon öder! Mohamed Sherif’i alır

Trabzonspor 5 milyon öder! Mohamed Sherif’i alır

04 Mayıs 2021 Salı - 13:35




Trabzonspor'un transferdeki bir numaralı ismi olan Mısırlı golcü Mohamed Sherif için ülkesinden yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Şimdi de 25 yaşındaki golcü oyuncunun bonservisinin 5 milyon dolar olduğu ve Konyaspor'un da devreye girdiği iddia edildi.





Mısır Milli Takımı ve Al-Ahly’nin eski yıldızı Magdy Abdel Ghani, Sport-360 TV’de canlı yayına katıldı. Trabzonspor'un transfer gözdesi Muhammed Sherif için Al Ahly’nın belirlediği rakamı açıkladı.

Abdel Ghani, “son dönem, Türkiye Ligi'nde birden fazla kulübün onu alma arzusu var. Yaz transfer dönemi boyunca daha çok Mohamed Sherif hakkında konuşacağız. Hem Trabzonspor hem de Konyaspor’un, Sherif'i önce kiralama sonra da kesin satın alma şartıyla teklif yaptığını artık hepimizi biliyoruz” dedi.

Abdel Ghani, Al-Ahly'nin Sherif'i satmayı düşünmediğini, ancak kulüp önüne 5 milyon dolar’lık resmi bir teklif gelirse dayanamayacağını iddia etti. Böyle bir rakamın Al Ahly için pandemi döneminde yaşanan mali kriz ortamında çok önemli olacağını iddia edildi.

SPORAR İÇİN BENFICA’NIN ÖNÜNDEKİ TEK TEKLİF TRABZONSPOR’DAN

Geçen hafta İstanbul’da yapılan transfer görüşmesinde Muhammed Sherif ismi Trabzonspor’da Andraz Sporar’ın önüne geçti…  hem maliyet olarak, hem de başarıya aç olması nedeniyle Abdullah Avcı, Mısırlı golcüyü tercih etti.


Ancak Portekiz’den sürpriz bir haber geldi. Benficalı yöneticiler; Felipe Vieira, Rui Perreira ve Fonseca Santos’un bir araya geldiği, toplantıda konuşulan konulardan birisinin de Sporar olduğu iddia edildi. Braga’nın 7.5 milyon euro’luk satın alma bedelini kabul etmediği ortamda Slovak golcünün elden çıkarılmasına karar verildiği bildirildi.

Yöneticilerin Sporar’ı satmaya karar verdiği ancak önlerinde sadece Trabzonspor’dan gelen kiralama teklifinin olduğu iddia edildi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap