SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’a yıldız stoper geliyor! Stefan Savic...

Trabzonspor’a yıldız stoper geliyor! Stefan Savic...

Karadeniz Özel

19 Temmuz 2024 Cuma - 10:08




Trabzonspor, Stefan Savic transferini bitirmeye çok yakın.





Trabzonspor, savunma hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız vermiş durumda.

İspanya basınında yer alan bir habere göre Bordo-mavili yönetim, hem Atletico Madrid kulübüne hem de tecrübeli stoper Stefan Savic'e yeni bir teklif iletti.

Trabzonspor, transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Bordo-mavililer, savunma bölgesine yapacakları takviyeler için gözünü Stefan Savic'e dikti. İspanya basınında yer alan habere göre, Trabzonspor, Savic'e 3 yıllık bir kontrat teklif etti.

33 yaşındaki Savic'in bu teklifi değerlendirdiği ve yakında Trabzonspor Yönetimi'ne kararını bildireceği öğrenildi. Atletico Madrid de oyuncunun istemesi halinde transfere izin vermeye hazır. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da bu transfer için olumlu rapor verdiği ve Savic'i kadrosunda görmek istediği belirtildi.

Savic, 2015 yılında Fiorentina'dan Atletico Madrid'e transfer olmuştu. Sözleşmesi 30 Haziran 2025'e kadar devam eden tecrübeli savunmacı, Atletico Madrid formasıyla 297 maça çıktı, 3 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Savic, stoper dışında sol bek ve sağ bek olarak da görev yapabiliyor.


 


HABER MERKEZİ

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap