SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor aradığı sağ beki Fransa'da buldu! Resmi teklif gönderdi...

Trabzonspor aradığı sağ beki Fransa'da buldu! Resmi teklif gönderdi...

09 Nisan 2021 Cuma - 10:52




Trabzonspor, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bordo-mavililer, Bordeaux takımıyla sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Fransız asıllı Senegalli 28 yaşındaki defans oyuncusu Youssouf Sabaly için girişimlere başladı. Fransız medyası, geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor'un teklif yaptığını yazdı.





Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek bonservis sorunu olmayan oyuncular öncelikli olarak temas kuruluyor. Amaç geç kalmadan seçilen oyuncuları elden kaçırmadan anlaşmak. Bunlardan biri de Fransız asıllı Senegalli defans oyuncusu Youssouf Sabaly. Abdullah Avcı'nın alınması için rapor verdiği 28 yaşındaki oyuncu için resmi girişimler başladı.

Fransız Foto Mercato sitesi, Trabzonspor'un Bordeaux ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Youssouf Sabaly’ye hafta sonunda bir teklif metni gönderdiğini yazdı. 28 yaşındaki sağ bekin aldığı teklifi değerlendirmek için bordo-mavililerden izin istediğini iddia etti. Ancak Sabaly’nin elinde ayrıca Bordeaux’nun kendisiyle sözleşme uzatmak için yaptığı teklifin de bulunduğunu belirtti.


Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap