SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Avrupa yolunda!

Trabzonspor Avrupa yolunda!

14 Nisan 2019 Pazar - 13:59




Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor'u tek golle geçen Trabzonspor, arda aldığı galibiyetlerle taraftarını mutlu ediyor.





Süper Lig'de 6 maçtı mağlubiyet yüzü görmeyen Bordo-Mavililer, 4. sıradaki yerini sağlamlaştırırken, 3. sıraya yükselmeyi hedefledi. 3. sırada bulunan Beşiktaş ile puan farkı 4 olan Karadeniz Fırtınası, Süper Lig'in 33. haftasında karşılaşacağı Beşiktaş'ı da yenerek, Siyah Beyazlılar'ın en az bir maçta daha mağlup olmasını bekleyecek. Beşiktaş'ın Trabzonspor'a mağlup olup bir beraberlik alması halinde ise puanlar eşitlenirken, Beşiktaş averajlarda avantajlı konumda bulunuyor. Zira Beşiktaş'ın averajı 23 iken Trabzonspor 13 averajda bulunuyor.

5. İLE ARAYI AÇTI

Trabzonspor 4. sırada 49 puanda bulunurken, bir maçı eksik Evkur Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Aytemiz Alanyaspor 37 puanda bulunuyor. Aradaki puan farkı 28. haftanın sonlanması ile beraber en fazla 9 puana düşebilir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap