SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da Barkley bombası!

Trabzonspor’da Barkley bombası!

06 Haziran 2024 Perşembe - 07:17




Trabzonspor, Premier Lig’den düşen Luton Town’un yetenekli orta sahası ile pazarlık masasında





Orta sahasına, lider özellikli bir ismi katmak isteyen Trabzonspor, İngiltere’nin en yetenekli isimlerinden birisi olarak gösterilen Ross Barkley ile pazarlık masasına oturdu.

Formasını giydiği Luton Town, bir alt lige düştüğü için orada kalmak istemeyen 30 yaşında 1.89 boyundaki Ross Barkley’e Trabzonspor’un şartları sunuldu.

Deneyimli yıldız, önerilen garanti maaş ve bonusları yeterli bulursa, pazarlıklar bitecek ve iş imzaya kalacak.

Kariyerinde Chelsea, Aston Villa, Everton, Leeds gibi üst düzey takımların formasını giyen Ross Barkley, 2023 yılında Luton Town’a geldi.

Ancak takımını bu sezon Premier Lig’den düşmesi Barkley’in planlarını değiştirdi. Deneyimli isim bu nedenle Luton Tow’dan ayrılma kararı aldı.

Bu sezon tüm kulvarlarda 37 kez Luton Town formasını giyen Barkley, 5 gol 6 asistlik performans sergiledi.

Uzaktan attığı goller nedeniyle Ada’da adı ‘Roketsavar Barley’e çıkan deneyimli orta saha, milimetrik paslarının yanı sıra savaşçı ve lider özellikleriyle biliniyor.

Fizik gücü bir hayli yüksek olan Ross Barkley, 33 kez de İngiltere Milli Takımı’nda oynadı. Barkley’in milli forma altında 6 golü bulunuyor.

Kariyerindeki en başarılı dönemini Everton’da geçiren yıldız orta saha, 179 karşılaşmada 27 gol atarken 25 de asist yaptı.


HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap