SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da beklenti 25 Milyon EURO!

Trabzonspor’da beklenti 25 Milyon EURO!

15 Haziran 2024 Cumartesi - 10:55




Trabzonspor, talipleri olan Trezeguet, Uğurcan Çakır, Bardhi ve Enis Destan’ın satışından 25 Milyon EURO civarında bir bonservis beklentisi var.





Transferde yoğun bir gündemi olan Trabzonspor’da Başkan Ertuğrul Doğan, 5 Transferin bittiğini 3 tanesininde sonuca ulaşmak üzere olduğunu açıklamıştı.

Anthony Nwakaeme’yi kadrosuna katan Bordo-Mavililer, Lundstram, Barisic, Draguș ve Muhammed Cham ile de ön protokol yaptı. Bu transferleri kampa yetiştirmek isteyen Trabzonspor’da gelecekler kadar gidecek isimlerde merak konusu.

Karadeniz ekibi talipleri olan Trezeguet, Uğurcan Çakır, Bardhi ve Enis Destan’dan 25 Milyon EURO civarında bir bonservis beklentisi var.

Bu 4 oyuncuya Arap kulüplerinden teklifler var. Ayrıca Kourbelis, Fountas, Teklic, Bakic, Lahtimi, Umut Bozok, Fernandes ve Rayyan Baniya gibi isimlerinde kiralık veya satışla elden çıkarılması bekleniyor.

EROL TAŞKIN


 

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap