SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da Bruma sürprizi! Çünkü Munir’de rakip çok

Trabzonspor’da Bruma sürprizi! Çünkü Munir’de rakip çok

18 Haziran 2021 Cuma - 17:21




Sevilla'dan ayrılmaya karar veren Munir ile ilgilenen Trabzonspor, bu transferde rakiplerinin çok olmasından dolayı rotasını Bruma'ya çebirdi.





Trabzonspor’un daha önce Galatasaray forması giyen Bruma için PSV ile temas kurduğu iddia edildi…

Olympiakos’un kadrosunda tutmak için henüz PSV’yi ikna edemediği iddia edildi. Hollanda ekibinin 6 milyon Euro’dan aşağı düşmediği için görüşmelerin sıkıştığı belirtildi. Yunan Sport 24 Olympiakos’un bu yüzden Karagümrük’ten Ndao için görüşmeler yaptığını yazdı. 2.5 milyon euro ödemeye hazır olduğu haberini yaptı. Ancak Bruma’dan kolay kolay vazgeçmeyeceğimi iddia etti. Trabzonspor’un gözünün Bruma olduğu Olympiakos ile PSV arasında devam eden görüşmelerin seyrine göre Portekizli oyuncu için yeni bir görüşme yapılmasının planlandığı belirtildi.

TRABZONSPOR’UN MUNIR YARIŞINDA 10’DAN FAZLA RAKİBİ VAR

İspanyol AS gazetesi Trabzonspor’un Sevilla’dan ayrılmaya karar veren Munir’e talip olduğunu yazdı. Jose Espina imzalı haberde, “önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'nde oynayacak Trabzonspor, Sevilla'nın bu yaz yollarını ayırma konusunda kararlı olduğu Münir El-Haddadi'nin son taliplisi oldu. Fas asıllı İspanyol forvetin şimdiden aldığı 10'dan fazla teklif önümüzdeki yaz piyasasında kendisini tatlı ‘şekerlemelerden biri yaptı yaptı” denildi .

Trabzonspor’un rakipleri arasında, Alaves Getafe, Southampton’un olduğu belirtildi. Sevilla’nın Munir için en azından 8 ila 10 milyon euro’yu kimin ödemeye istekli olduğuna bakacağı iddia edildi. Ekonominin koşuşturmanın futbolcunun pazarlık kozu olarak bir operasyona girmesine neden olabileceği hatırlatıldı.

Beğendim
3
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap