SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da gündem yeniden Folcarelli! Auxerre ile Folcarelli savaşı!

Trabzonspor’da gündem yeniden Folcarelli! Auxerre ile Folcarelli savaşı!

Karadeniz Özel

07 Temmuz 2024 Pazar - 10:36




Trabzonspor'da transfer harekatı devam ediyor.





Merkez orta saha, ön libero ve stoper olarak görev yapabilen 24 yaşındaki Folcarelli için Trabzonspor ile Auxerre büyük bir savaş veriyor. Fransız medyası, “Folcarelli için Auxerre 400, Trabzonspor 600 bin Euro teklif yaptı. Türk ekibi bir adım önde” yorumunu yaptı.

FRANSA basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor ile Fransız ekibi Auxerre, Tim Jabol Folcarelli için ciddi bir yarış içinde. Yapılan haberlerde, 24 yaşında 1.87 boyunda olan Tim Jabol Folcarelli’nin hem Trabzonspor hem de Auxerre tarafından ısrarlı bir şekilde istendiği öne sürüldü. Merkez orta saha, ön libero ve stoper bölgelerinde görev yapan Folcarelli’nin kulübü Ajaccio (Ligue 2 ekibi) ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Fransız basınında yer alan haberlerde, piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösterilen Tim Jabol Folcarelli için kulübü Ajaccio, Auxerre ile 400 bin Euro karşılığında el sıkıştı. Ancak devreye giren Trabzonspor rakamı 600 bin euroya çıkardı. Bu gelişmenin ardından Ajaccio’nun geri adım attığı ve Trabzonspor’un teklifini öne aldığı ifade edildi. Genç orta saha geride kalan sezon Ajaccio’da 33 maça çıktı, 3 gol 5 asistlik performans sergiledi.

EROL TAŞKIN

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap