SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da hedef Oğuz Aydın

Trabzonspor’da hedef Oğuz Aydın

20 Haziran 2024 Perşembe - 19:56




Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor.





Trabzonspor, Ajax ve Galatasaray’la adı anılan Oğuz Aydın konusunda bir teklif daha yapmaya hazırlanıyor. Trabzonspor, 23 yaşındaki kanat oyuncusu için 4 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan pay önerecek. Ayrıca takasta oyuncu da verilebilir.

Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonun yıldızlarından Oğuz Aydın, haftalar önce gündeme gelmiş ve ilk girişim yapılmıştı. Ancak Alanyaspor’un 23 yaşındaki kanat oyuncusu için beklentisi yüksek gelmişti. Ajax’ın yanı sıra Galatasaray’ın da ilgilendiği Oğuz konusunda Fırtına yeniden devreye girdi.

4 milyon Euro bonservis gözden çıkarıldı

EURO 2024 için A Milli Takım’ın geniş kadrosuna çağrılan ancak sonrasında Montella’nın takımda tutmadığı Oğuz’u teknik direktör Abdullah Avcı çok istiyor. Kanat bölgesinde yerli bir alternatifi bulunmayan Karadeniz ekibi, 4 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardı. Ayrıca Alanyaspor’a sonraki satıştan pay ile takasta futbolcu önerilmesi de bekleniyor.

Geçen sezon 13 gol, 7 asistlik performansıyla fark yaratan Oğuz Aydın, A Milli Takım’a yükselmişti.


Daha önce Bakasetas ve Siopis’i Alanyaspor’dan transfer eden Trabzonspor, her iki oyuncudan da istediği verimi almıştı. Alanyaspor’la 2 yıl daha kontratı bulunan gurbetçi yıldız, Süper Lig’de çıktığı 35 maçta 13 gol atarken, 7 de asist yaptı. Oğuz’un hem sağ hem de sol kanatta oynaması Trabzonspor adına büyük avantaj.

Fanatik

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap