SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da kim gitsin?

Trabzonspor’da kim gitsin?

05 Haziran 2024 Çarşamba - 09:17




Yeni sezon öncesi kadrosuna en az 5 takviye yapacak olan Trabzonspor’da şu anki yabancı sayısının fazlalığı can sıkıyor





TFF, 2024-2025 futbol sezonunda takımlara 12 yabancı bulundurma zorunluluğu getirdi. Şu anda lisanslı 14 yabancısı olan bordo-mavili takım, öncelikli olarak bu sayıyı 12’ye indirmek durumunda.

Yeni transferlerle birlikte yabancı sayısı 19’a çıkacak. Basit bir hesapla Trabzonspor’un 7 yabancı ile yollarını ayırması gerekiyor

Yeni sezonda şampiyonluk yarışına dahil olmak için kadrosunu güçlendirme kararı alan Trabzonspor’da transfer çalışmaları son hızıyla sürüyor. Gelen bilgilere göre, yönetim en az 5 futbolcu takviyesi yapıp, İstanbul ekipleriyle yarışmanın planlarını yapıyor.

Ancak, takımı güçlendirme adına yapılan bu planlamaları sekteye uğratacak bir sıkıntı var. O da mevcut kadrodaki yabancı fazlalığı. Bilindiği gibi TFF, 2024-2025 futbol sezonunda 12 yabancı zorunluluğu getirdi.

Bu doğrultuda planlamalar yapan bordo-mavili yönetim, kadroda yer alan ve teknik ekibin çalışmak istemediği oyuncularla yolları ayırmak durumunda.

Trabzonspor’da yabancı olarak şu anda, Denswil, Fernandez, Menuier, Mendy, Bakic, Bardhi, Trezeguet, Fountas, Orsic, Visça, Maxi Gomez, Kourbelis, Teklic ve Lahtimi bulunuyor.

Transferi gündemde olan isimlerle birlikte yabancı sayısının 19’a çıkması kuvvetle ihtimal. Bu durumda 7 oyuncuyla yolların ayrılması gerekiyor.

Zayıf halkaların belirlenmesinde Abdullah Avcı’nın raporu büyük önem taşıyor.


HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap