SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da Onuachu denklemi

Trabzonspor’da Onuachu denklemi

15 Haziran 2024 Cumartesi - 15:03




Transferde önceliği Onuachu olan Trabzonspor’un B planı ise Yaremchuk.





Trabzonspor’da transferde bir numaralı gündem maddesi olan Onuachu için tüm şartlar zorlanıyor. Golcü oyuncunun İngiliz ekibi Southampton’a Trabzonspor’a gitme konusunda diretmesi Bordo-mavililerin elini güçlendiriyor.

İngiliz temsilcisi 15 Milyon Sterlin gibi yüksek bir bonservis bedeli talep ederken, Trabzonspor satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu.

Çok ısrarcı olmayan ve teklif yapıp beklemeye geçen Trabzonspor kurmayları stratejik hareket ederek bu transferi noktalamak istiyor.

Onuachu’nun ısrarcı tavrı karşısında Southampton yetkililerinin inadının kırıldığı ve bu transferin birkaç gün içinde olumlu veya olumsuz sonuca bağlanacağı öğrenildi.

B PLANI YAREMCHUK

Onuachu konusunda bir sonuç alınamaması halinde kulübü ile büyük ölçüde anlaşama sağlanan Roman Yaremchuk’un transferini bitirmek için harekete geçecek.

Bonservisi Belçika ekibi Club Brugge’de olan Yaremchuk, Ukrayna milli takımı ile EURO 2024’de boy gösterecek. Oyuncunun burada göstereceği performansa göre taliplerinin artması riskini almak istemeyen Bordo-Mavililer, ön protokol imzalamak için yoğun çaba harcasa da oyuncu turnuva sonrasında imza atmak istiyor.


EROL TAŞKIN

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap