SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Joao Pereira ile yolları ayırıyor mu? Beş futbolcu için karar verilmedi

Trabzonspor Joao Pereira ile yolları ayırıyor mu? Beş futbolcu için karar verilmedi

09 Nisan 2020 Perşembe - 14:44




Trabzonspor, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Portekizli sağ bek Joao Pereira ile yolların ayrılmasına karar verdi. Bu arada bordo mavili takımda; Manuel Da Costa, Manoel, Bilal, Hosseini ve Ndiaye için henüz net karar verilmedi.





Trabzonspor, Joao Pereira ile yollarını ayırıyor. Taraftarının sürekli “yaşlı” diye eleştirdiği Joao Pereira’nın Trabzonspor kariyeri sona erdi… Portekizli oyuncu bir süre önce en azından 1 yıl daha oynamak istediğini söylemişti. Ancak yönetim kendisiyle sözleşme imzalamayı düşünmediğini, sezon sonunda kendisine teşekkür edeceğini söyledi.

5 oyuncu için kararlar sezon sonuna bırakıldı

Trabzonspor yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Manuel Da Costa, Manoel, Bilal, Hosseini ve Badou Ndiaye için kararını ise daha sonraya bıraktı. Bordo-mavililerin Hosseini’nin opsiyonunu kullanacağı, Bilal’e bir yıl daha sözleşme vereceği, Ndiaye’nin ise haklarını alacağı iddia edilmişti. Manoel ile Da Costa ile ilgili herhangi bir kararın olmadığı bildirilmişti. Gelen bilgilere göre yönetim 5 oyuncu için kararını sezon sonuna erteledi.

Kaynak: Fotospor

Beğendim
2
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap