A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor Kongolu forvete imzayı attırıyor

Yayın Tarihi: 30.09.2020 - 16:57 | Güncelleme Tarihi: 01.10.2020 - 12:00
TFF Süper Lig ekibi Trabzonspor, Landry Dimata'yı transfer listesine aldı. Peki kimdir bu oyuncu? Hangi takımda forma giyiyor? İşte detaylar..

Alexander Sörloth'u Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig'e kaptıran Trabzonspor, yerini Belçika asıllı Kongolu forvet Dimata ile doldurmak istiyor.

Fırtına, Diamata için teklif yaptı

RMC Sport'tan Sacha Tavolieri'nin haberine göre; Bordo-mavili takım, Belçika Ligi takımlarından RSC Anderlecht'te forma giyen Kongolu forvet Landry Dimata için teklifte bulundu.

Teklif 4 milyon Euro

Haberde, Karadeniz temsilcisinin 23 yaşındaki forvet için 4 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı, Anderlecht'in de bu teklifi kabul ettiği ancak oyuncunun Türkiye'nin kariyeri için doğru olup olmadığını düşündüğü belirtildi. 

6 maç 2 gol

Kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden Dimata, bu sezon forma giydiği 6 maçta 2 gol kaydetti.

Kongolu forvet daha önce Oostende ve Wolfsburg formaları da giymişti.

Kaynak: Ajansspor

Muhabir/Editör:Hamdi Usta