SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Mohamed Sharif’le ön protokol yaptı

Trabzonspor Mohamed Sharif’le ön protokol yaptı

17 Nisan 2021 Cumartesi - 12:24




Mısırlı gazeteci Medhat Şalaby’den flaş iddia...





Bordo-mavili takımın transfer gündeminde olan Muhammed Sherif'le ilgili haberler Mısır medyasının manşetlerinden düşmüyor. Ülkenin önemli spor gazetecilerinden birisi olan Medhat Şalaby, Spor 2 kanalında katıldığı bir programda, “Sherif için Türk takımı Trabzonspor prensip anlaşması yaptı. Mısır Milli Takımı’nın birinci forveti Trabzonspor’a gidiyor” iddiasında bulundu.

MISIR medyasından gündeminde şu sıralar Trabzonspor var. Ülkenin önemli spor kanalları, El Ahli takımında forma giyen 25 yaşındaki forvet oyuncusu Muhammed Sherif ile ciddi şekilde ilgilendiğini transferin bitme aşamasında olduğunu dile getiriyor. Mısır’ın etkili spor gazetecilerinden Medhat Şalaby de Spo 2 kanalında katıldığı bir programda bu transferle ilgili flaş iddialarda bulundu.

Şalaby, ““Sherif için Türk takımı Trabzonspor prensip anlaşması yaptı. Mısır Milli Takımı’nın birinci forveti Trabzonspor’a gidiyor” yorumunu yaptı. Mısırlı gazeteci, Galatasaray’a transfer olan Mustafa Muhammed’in, milli takımımdan arkadaşı olan Sherif’e, “Hiç düşünmeden Türkiye’ye gel. Buradan Avrupa’ya gitmeden çok daha kolay olur” dediği ifade edildi.

Afrika Şampiyonalar Ligi’nde yola devam eden El Ahly’nin, bir numaralı forveti olan Sherif, takımın bu turnuvada en önemli kozu olarak gösteriliyor. 25 yaşında 1.84 boyunda olan Mısırlı futbolcunun kulübü ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Forvet hattının her bölgesinde görev yapabilen Sherif bu sezon toplam 21 maçta 7 gol 3 asistlik performans sergiledi. 

Beğendim
11
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap