SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor - Ruzomberok maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor - Ruzomberok maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

19 Temmuz 2024 Cuma - 11:39




Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu mücadelesinde Ruzomberok ile eşleşti. Trabzonspor - Ruzomberok maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?





UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor, 2. ön eleme turunda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile eşleşti.

Sporseverler, Trabzonspor ile Ruzomberok arasındaki müsabakaların ne zaman oynanacağını ve hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyor.

Trabzonspor - Ruzomberok maçı ne zaman, saat kaçta? İlk maç nerede?

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda ilk maçlar 25 Temmuz'da, rövanşlar ise 1 Ağustos'ta yapılacak. Bordo mavililer, Slovak ekibine karşı ilk maçını deplasmanda oynayacak?

Trabzonspor - Ruzomberok maçı hangi kanalda?


Mücadelenin yayıncısı henüz belli olmadı. Karşılaşmayı yayınlayacak kanalın belli olması halidne haberimiz güncellenecektir.

ts-kamp.webp

Ruzomberok'a dair bilgiler

Toplam takım değeri 6 milyon 900 bin Euro olarak gösterilen Ruzomberok, Slovakya Ligi'ni geride kalan sezonda 6. sırada tamamladı.

Ruzomberok, 2023-2024 sezonunda Spartak Trnava ile Slovakya Kupası finalinde karşı karşıya gelmiş ve sahadan 1-0 galip ayrılarak şampiyon olmuştu.


Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turu ilk maçında Tobol karşısında 5-2 galip gelen Slovakya temsilcisi, ikinci maçtan 1-0 mağlup ayrılsa da adını üst tura yazdırarak Trabzonspor'un rakibi oldu.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap