SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor - Ruzomberok maçının muhtemel ilk 11'i

Trabzonspor - Ruzomberok maçının muhtemel ilk 11'i

01 Ağustos 2024 Perşembe - 12:12




Trabzonspor, Avrupa Ligi 2. Eleme turu ilk maçında 2-0 mağlup ettiği Ruzomberok’u bugün Papara Park’ta ağırlıyor. Büyük bir avantajımız var ve biz bu turu kazanarak geçeriz.





Trabzonspor, Avrupa Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında bu akşam Slovakya'nın Ruzomberok takımını konuk edecek. İlk maçta elde edilen skorun avantajıyla taraftarı önüne çıkacak bordo-mavililer, istediği sonucu alıp adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Galibiyet ve beraberlikte adını üst tura yazdıracak Fırtına'nın 2 farklı mağlubiyeti durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Müsabakayı üç ve daha farklı skorla kaybederse turu Ruzomberok geçecek.

YENİLER TARAFTARLA BULUŞUYOR

Yeni transferler ilk kez Papara Park'ta sahne alacak. Lundstram, Draguş, Ozan, Malheiro, Cihan, Savic, Barisic, Okay ve Nwakaeme bordomavili futbolseverler ile buluşacak. Karşılaşmada Barisic sakatlığı, Savic ve Okay ise isimleri UEFA'ya bildirilmediği için forma giyemeyecek.

OZAN ORTAYA GEÇİYOR

Abdullah Avcı'nın ilk maçta sağ bekte görevlendirdiği Ozan Tufan'ı bu akşam orta sahaya çekip yeni sağ bek Malheiro'yu ise sağ bekte görevlendirmesi bekleniyor. İlk maçta 11'de oynayan Umut Güneş de kulübeye çekilebilir.


FORVET, 10 NUMARA VE STOPER

Abdullah Avcı basın toplantısı düzenledi: Şu ana kadar yapılan transferler için başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Minimum 2 veya belki 3 oyuncu için daha çalışıyoruz. Sol stoper, 8-10 numara ve forvet için çalışıyoruz. Doğru zamanı bekliyoruz. Onuachu ve Weghorst ile görüşüyoruz ama başka isimler de var. Ruzomberok'u yenerek turlamak istiyoruz.

A SPOR'DA DEV FUTBOL ŞÖLENİ

Fırtına, Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ikinci maçında Slovakya ekibi Ruzomberok ile karşı karşıya geliyor. Trabzonspor-Ruzomberok maçı bugün saat 20.30'da A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşma öncesi ve sonrası özel röportajlarla tam bir futbol şöleni yaşanacak.

151. KARŞILAŞMA


Fırtına, Avrupa kupalarındaki 151. maçını bugün Ruzomberok ile oynayacak. Bordo-mavili takım, geride kalan 150 maçta 55 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 192 kez havalandıran Karadeniz devi, kalesinde ise 205 gol gördü.

AVRUPA LİGİ'NDE 95. MAÇ BUGÜN

Karadeniz devi, Ruzomberok ile UEFA Kupası ve Avrupa Ligi adıyla düzenlenen Avrupa'nın 2 numaralı kupasında 95. maçına çıkacak. Fırtına, bugüne dek oynadığı 94 maçta 37 galibiyet, 22 beraberlik aldı. 35 kez yenildi. Rakip fileleri 129 kez havalandıran Trabzonspor, kalesinde 128 gol gördü.

2. KEZ SLOVAKYA

Bordo mavililer, Slovakya temsilcileriyle Avrupa'da ikinci kez rakip oldu. İlk olarak 1996-97'de UEFA Kupası 1. eleme turunda Bratislava ile karşılaşan Karadeniz devi rakibini 2-1 yenerek elemişti. İkinci rakip Ruzemberok oldu.


TARİHİ ZAFERLER

Karadeniz devi, Avrupa sınavlarında güçlü takımlara karşı da başarılı sonuçlar aldı. Bordo-mavililer, 1976-77'de İngiltere'nin Liverpool, 1983-84'te İtalya'nın İnter, 1990- 91'de İspanya'nın Barcelona, 1994- 95'te ise İngiltere'nin Aston Villa takımını Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 1-0'lık sonuçlarla yenmeyi başardı

RUZOMBEROK'UN ENLERİ

Özellikle duran topları kullanan Hladik ve Lavrincik'e özel önlem almak şart. l Orta sahalarının göbeğindeki Lavrincik ve Mudry çok etkili oynuyor.

Köşe vuruşlarında ön direğe gelen sağ bekleri Köstl ortalığı karıştırıyor...


5-2'lik Tobol maçında attıkları gollerin 3'ünü stoperler Maly ve Gabriel; ikisini sol bekleri Selecky ile sonradan giren Madlenak kaydetti. 4 gol kafa ile geldi.

En büyük zaafları ise savunmalarının çok ağır olması ve bireysel hata yapmaları. Kalecileri de topları sektiriyor.

PAPARA PARK KAPALI GİŞE

Geçen sezon Trendyol Süper Lig'deki son 4 maçında cezası nedeniyle taraftarlarından ayrı kalan Trabzonspor, çok uzun bir aranın ardından seyircisi ile buluşuyor. Biletlerin tamamen bitmesi bekleniyor. Bu akşamki maç bordo-mavili takım ile taraftarların büyük buluşması olarak değerlendiriliyor.

TRABZONSPOR - RUZEMBEROK MAÇI İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Mendy, Denswil, Ereni Lundstram, Ozan, Bardhi, Vişça, Trezeguet, Draguş.

Ruzemberok: Fruhwald, Kostl, Gabriel, Maly, Selecky, Mudry, Lavrincik, Tucny, Chrien, Luteran, Hladik.

HABER MERKEZİ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap