A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor transferde gaza bastı! Yaremchuk ve Cham yola çıkıyor!

Yayın Tarihi: 31.05.2024 - 10:30 | Güncelleme Tarihi: 03.06.2024 - 11:46

Şampiyonluk sezonunda olduğu gibi, transferi hemen sonlandırmak isteyen kurmaylar, listedeki isimlerden ikisi için Ahmet Bulut’a tam yetki verdi. Bulut’un ilk durağı Belçika oldu. Golcü Roman Yaremchuk için Club Brugge yönetimi ile masaya oturan deneyimli menajer Trabzonspor’un şartlarını sundu. Görüşmenin çok olumlu olduğu öğrenildi…

Ahmet Bulut’un ikinci durağı Fransa oldu. 23 yaşındaki 10 numara Muhammed Cham’ın transferi için Clermont Kulübü ile görüşen Bulut, bordo-mavili kulübün, şartlarını ve ödeme planını aktardı. Gelen bilgilere göre, Trabzonspor, Cham için 4 milyon euroluk bir bonservis bedeli sundu. Oyuncu gelmek için can atıyor. Clermont, ‘tamam’ derse Cham imzaya çağrılacak.

SÜPER SOLAK CHAM (23)

Fransa’da Clermont formasını giyen Muhammed Cham Saracevic, geride kalan sezon 35 karşılaşmaya çıktı. 8 gol atıp 4 de asist yapan 23 yaşındaki 10 numara, takımı Clermont’u küme düşmekten kurtaramadı.

YAREMCHUK  (28)

Bonservisi Club Brugge'da bulunan 28 yaşındaki golcü Yaremchuk, kiralık olarak forma giydiği Valencia’da 27 karşılaşmada oynadı 4 kez fileleri sarstı. 1.91 boyundaki golcü Roman Yaremchuk, Ukrayna Milli Takımı’nda ise 48 maçta 14 gol attı.

İSMAİL DÜZGÜN

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün