SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un formaları para basıyor! 65 bin formadan 100 milyon TL kasada

Trabzonspor’un formaları para basıyor! 65 bin formadan 100 milyon TL kasada

11 Temmuz 2024 Perşembe - 09:45




Trabzonspor'un forma satış sayısı 65 bini geçti... 100 milyon TL daha şimdiden kasaya girdi





Trabzonspor yönetiminin başlattığı hediye forma kampanyası kapsamında satılan forma sayısı 65 bini geçti. Kulübün kasasına 100 milyon TL'nin üzerinde bir girdi sağlandı.

AHMET GENÇ ZİRVEDE

Kampanyanın devam edeceği ve toplamda hedefin 100 bin adet forma satışı olduğu öğrenildi. Rekor ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’te…

Sonrası Başkan Doğan ve Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya şeklinde sıralanıyor. Hala Trabzon’un eski başkanları ve iş insanları sessiz. elini taşın altına koyan sayısı oldukça az.




BEKLENİYORLAR

TS Club ise şu sıralarda siyah forma ile alakalı ciddi sorunlar yaşıyor. Formada talep patlaması yaşandı. Neredeyse her gelen bu formadan alıyor ve haliyle de stok sorunu yaşanıyor. Trabzonspor Kulübü taraftarından gördüğü desteği eski başkanlarından da görmek istiyor.

ESKİ BAŞKANLAR SESSİZ

Hacıosmanoğlu, Muharrem Usta, Sadri Şener ve Ahmet Ağaoğlu’nun bu konuda adımlar atıp atmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

EROL TAŞKIN

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap