SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un orta sahasına “Viking” takviyesi

Trabzonspor’un orta sahasına “Viking” takviyesi

13 Ocak 2021 Çarşamba - 14:50




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın istediği Genoa ile sözleşmesini fesheden Lasse Schöne transferi için harekete geçti.





10 numarayı Abdülkadir Ömür’e teslim etmeyi düşünen Abdullah Avcı orta sahadaki tek eksiğinin ön libero olduğunu Başkan Ahmet Ağaoğlu ile paylaştı… ancak yönetimin önüne koyduğu iki aday Kevin Stewart ve Imbulla’yı reddetti. Ancak Genoa ile sözleşmesini fesheden Lasse Schöne’ye sıcak baktığını söyledi.

Son 2-3 gündür Hollanda’da yaşayan bir Türk menajer Danimarkalı oyuncu için Trabzonspor’un kapısını çalıyor… 34 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor’da forma giymeye hazır olduğunu söylüyor. Sosa’yı kaybeden Biglia’yı Karagümrük’e kaptıran Trabzonspor yönetimi ise Abdullah Avcı’ın onayladığı Schöne’ye bir teklif sundu.

6 ay + 1 yıllık. Ancak oyuncunun menajeri 2.5 yıllık sözleşme istiyor. Avcı ise yaşı nedeniyle Danimarkalı oyuncuya o kadar süreli sözleşme önermek istemiyor. Eğer Schöne cephesi Trabzonspor’un teklifine evet derse transferin olma ihtimali bulunuyor.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap