SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un unutulmaz isim Colman’ın adeta bir benzeri olan Arjantinli orta saha ile el sıkıştı

Trabzonspor’un unutulmaz isim Colman’ın adeta bir benzeri olan Arjantinli orta saha ile el sıkıştı

14 Ağustos 2020 Cuma - 09:29




Oyuncunun adı; İvan Marcone… 30 yaşındaki tangocu Arjantin’de, Boca Juniors forması giyiyor. Kesiciliği, topu oyuna sokması ve savunma arkasına attığı öldürücü paslarla unutulmaz oyuncu Colman’ı hatırlatan Marcone ile satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağlandı.





TRABZONSPOR’DA bir Tangocu gidiyor, bir Tangocu geliyor… Bordo-mavili kurmaylar dün akşam saatlerinde yine önemli bir transfere imza attı.
Trabzonspor, Boca Juniors'un orta sahasında görev yapan İvan Marcone ile prensipte anlaşma sağladı. 30 yaşında 1.82 boyunda olan Tangocu
ile satın alma opsiyonlu uzlaşmaya varıldı.

RESMİ imzaların atılması için kiralama bedeli konusundaki küçük pürüzün aşılması bekleniyor. Yönetime yakın isimlerden aldığınız bilgilere göre, bu sorun halledilecek ve İvan Marcone, bordo-mavili takıma imza atmak için Trabzon’un yolunu tutacak. Arjantinli orta saha, futbol stili olarak unutulmaz isim Gustavo Colman’ı hatırlatıyor. 

Beğendim
12
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap