SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor ‘Yeni Sörloth’unu Hırvatistan’da buldu…Sandro Kulenovic

Trabzonspor ‘Yeni Sörloth’unu Hırvatistan’da buldu…Sandro Kulenovic

21 Temmuz 2021 Çarşamba - 18:39




Alexander Sörloth transferi konusunda umudunu kaybetmeyen Trabzonspor, Sandro Kulenovic transferi için de çalışma başlattı.





Alexander Sörloth bekleyişi devam ediyor… Norveçli oyuncu için Leipzig’in aldığı ayrılık kararı Trabzonspor’un umudu oldu.

Ancak sürpriz bir iddia ortaya atıldı. O iddiaya göre Trabzonspor bir süredir Dinamo Zagreb’te forma giyen Sandro Kulenovic için görüşmeler yapıyor. O görüşmelerdeki en büyük rakibi ise St.Etienne.

Geçen sezon devre arasında Mustafa Muhammed’i Galatasaray’a kaptıran Trabzonspor’dan Caleb Ekuban’ı isteyen St.Etienne’in bu kez de Kulenovic konusunda bir başka Türk takımına yarışı kaybetmek üzere olduğu iddia edildi. St.Etienne dışında Nott’m Forrest’in de teklif yaptığı belirtiliyor.

Jutarnji gazetesi Juventus’un alt yapısında da forma giyen santrfor için Dinamo Zagreb’in 2-3 milyon euro’luk bir transfer rakamı düşündüğünü yazdı. 21 yaşındaki oyuncudan gelecekte büyük bir beklentisi olduğu için her isteyen takımdan yüzde 20-30 değerinde bir sonraki satış maddesi istediği iddia edildi.

Kulenovic’in en büyük özelliği 1.91’lik boyuna rağmen her iki ayağını da mükemmel şekilde kullanması ve forvet hattında çok hareketli olması.


Oyuncunun menajeri Branko Hucika ilgiyi doğruladı. Ancak önceliğin Dinamo Zagreb’le anlaşılması gerektiği olduğunun altını çizdi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap