SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor yeni Sörloth'u buldu: Aleksander Buksa

Trabzonspor yeni Sörloth'u buldu: Aleksander Buksa

06 Mart 2021 Cumartesi - 12:41




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Alexander Sörloth olacak ismi Polonya'da buldu.





Abdullah Avcı, 'Yeni Sörloth'unu Polonya'da buldu... Wsla Krakow'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve takımdan ayrılma kararı alan 18 yaşındaki Aleksander Buksa. Trabzonspor tarihine adını yazdıran Sörloth gibi uzun boylu olan (1.88 boyunda) ve Norveçli oyuncu gibi sol ayaklı Buksa için Avcı, "mutlaka kadroya katılmalı" raporu verdi.

3 yıl içinde 1. forvet olacak

Trabzonspor'un tecrübeli teknik direktörüne göre Buksa, 1 ya da 2 sezon rotasyon oyuncusu olduktan sonra 3'üncü sezonda 1'nci forvet olabilir. Ardından 22-23 yaşına geldiğinde 5-20 milyon Euro'lara Trabzonspor tarafından satılacak kıvama gelebilir.

Yönetim harekete geçti

Avcı'nın verdiği bu rapor sonrasında Trabzonspor yönetimi daha önce bordo-mavili formayı giyen Glowacki, Cyzio ve Szymkowiak gibi isimlerden yardım istedi. Üç oyuncu da Buksa için hem olumlu rapor verdi. Hem de ikna etmek için destek sözü. Buksa'nın ikna edilmesinde Sörloth'un Leipzig'e, Yusuf Yazıcı'nın Lille'e gitmesi süreci ve Abdülkadir'in Avrupa'nın devlerinin listesinde yer almasının kullanılacağı öğrenildi.


Beğendim
28
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap