A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor yönetimi taraftarın sesini dinledi

Yayın Tarihi: 29.01.2020 - 09:07 | Güncelleme Tarihi: 29.01.2020 - 09:06
Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe maçı öncesinde Akyazı'da idman yapılması fikrine sıcak bakmaya başladı. Yönetimin, taraftardan gelen bu isteği gerçekleştirmeyi planladığı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının ertelenmesi hafta sonunda oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesinde gergin bir ortama neden oldu… Trabzonsporlu taraftarlar bugün çıkan zorlu maçın biletlerini 1 dakika içinde bitirdi. Yönetiminden, basınına, oyuncusuna kadar herkes Fenerbahçe maçı için sağduyu çağrısı yapıyor. Eski yıllar hatırlatılıyor. Kışkırtmalara gelmemeleri için her fırsat değerlendiriliyor.

Taraftar ise maç öncesinde takımın Akyazı Stadı’nda bir idman yapması konusunda yönetime baskı yapmaya başladı… gelen bilgilere göre yönetimin de taraftarın bir anlamda gazını almak ve kadroda daha önce içeride bir Fenerbahçe maçı oynamamış oyuncularına maçın önemini anlatmak için bu fikre sıcak bakıyor.

Bordo-mavili yönetimin Perşembe günü yapılacak idmanı Akyazı’ya alacağı ve kapıları taraftarlara açarak bir idman gerçekleştireceği gelen bilgiler arasında. Şehirde ise bu idman için adeta maç havasına girilmiş durumda. Gelen bilgilere göre eğer idmanın saati iş saatiyle çakışmazsa en azından 20 bin kişinin idmanda olması bekleniyor.

Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler