SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a forvet parası Yusuf Yazıcı’dan gelecek!

Trabzonspor'a forvet parası Yusuf Yazıcı’dan gelecek!

Karadeniz Özel

25 Haziran 2021 Cuma - 10:45




Eski Fırtına Yusuf Yazıcı’yı Sevilla istiyor. İspanyol ekibi bu transfer için 35 milyon Euro’luk bir rakamı gözden çıkarmış durumda. Eğer iş resmileşir, Yusuf Lille’den Sevilla’ya giderse Trabzonspor’un kasasına yaklaşık 3.5 milyon euro’luk bir rakam girecek. Kurmaylar bu parayı forvet hattına transfer edeceği yıldız isme vermeyi planlıyor.





Trabzponspor, forvet hattına yapacağı transfer için 14 Temmuz’u işaret etmişti. Bu kritik bölge için Alexander Sörloth ya da Andreas Cornelius’tan birisi transfer edilmeye çalışılacak. Yönetim, yıldız isimlere ödeyeceği para için kaynak arayışlarını sürdürürken sevindiren bir gelişme yaşandı.

Karadeniz'in ulaştığı bilgile göre eski Fırtına, Yusuf Yazıcı önümüzdeki hafta transfer görüşmesi için Sevilla’ya gidecek. Yusuf için telaffuz edilen rakam 35 milyon Euro civarında. Bu transfer gerçekleşirse Yusuf’un bonservisini elinde bulunduran Lille Kulübü, paranın yüzde 20’sini Trabzonspor’a ödeyecek.

Bu rakam da yaklaşık 3.5 milyon euro yapıyor. Bordo-mavili kurmaylar, Yusuf Yazıcı’dan gelecek bu parayı forvet transferinde kullanmayı planlıyor. Diğer bir plan ise Uğurcan Çakır’ın transferinden gelecek rakam. İki yıldızın satışının resmileşmesi, Trabzonspor’u yeni sezon öncesi ekonomik olarak bir hayli rahatlatacak.

Beğendim
8
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap