A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'a kim başkan olacak?

Yayın Tarihi: 03.03.2023 - 11:02 | Güncelleme Tarihi: 03.03.2023 - 11:54

FAVORİ; Ertuğrul DOĞAN 

PLASE; Mehmet Yiğit ALP

SÜRPRİZ; Ziya YILMAZ

Trabzonspor’da, camia ve taraftarlar yeni başkanın kim olacağını merakla beklerken, Karadeniz Gazetesi bu konuda bir araştırma yaptı. Yaptığımız kulis çalışmalarında, başkanlık için en güçlü aday olarak asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın adı ön plana çıktı. Camianın önemli isimleri de, Ahmet Ağaoğlu’nun bıraktığı enkazı ancak Ertuğrul Doğan’ın kaldıracağı görüşünde birleşti.

Başkan adaylığı için plase olarak ise, Mehmet Yiğit Alp’in arı geçiyor. geçtiğimiz dönemde asbaşkanlık koltuğunda oturan ve sonrasında Ahmet Ağaoğlu ile görüş ayrılığına düştüğü için yeni yönetimde yer almayan Mehmet Yiğit Alp’in Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’daki tavrı şimdiden merak konusu oldu.

Trabzonspor başkanlığı için sürpriz olarak ise iş insanı Ziya Yılmaz’ın adı kulislerde dolaşıyor. Son dönem iş alanında yaptığı atılımlarla tanınan Ziya Yılmaz’ın, başkanlığı düşünmemesi halinde Ertuğrul Doğan’ın yönetiminde ikinci isim olarak yer alması ihtimal olarak gösteriliyor.

Bordo-mavili kulübün başkan adayları arasında adı geçen Nevzat Aydın dün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Aydın, “Beni Trabzonspor başkanlık makamına yakıştıran herkese çok teşekkür ediyorum, benim için büyük onur. Ancak delege teveccühde bulunsa dahi, bu konjonktürde ve siyasi iklimde başkanlığım Trabzonspor için bir yarar getirmeyecektir. Umarım takımımız için hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

Karadeniz diyor ki… Hesap vermeden kaçmak yok!
Karadeniz diyor ki… Hesap vermeden kaçmak yok!
Muhabir/Editör:Hamdi Usta