SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a müjdeli haber geldi! Ekuban...

Trabzonspor'a müjdeli haber geldi! Ekuban...

29 Haziran 2020 Pazartesi - 12:45




Kasık bölgesindeki sakatlığı nedeniyle MKE Ankaragücü karşısında oynayamayan Caleb Ekuban'dan Trabzonspor'a müjdeli haber geldi. İşte detaylar...





Pandemi sonrası iyi bir başlangıç yapan ve Göztepe ile Fenerbahçe maçlarında 1 gol, 3 asistlik performans sergileyen Caleb Ekuban, Ankaragücü maçında son taktik antrenmanda yaşadığı kasık sakatlığı nedeniyle, maç kadrosunda yer almamıştı.

Kasık bölgesinden sakatlanan Ekuban'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan teknik direktör Hüseyin Çimşir, "Son antrenmanda bir sakatlık yaşadı. Birinci derece grade yırtık gözüküyor. Bir ile üç hafta arasında sahalardan uzak kalabilir. Ama bu, oyuncunun kas yapısıyla da alakalı. Daha erken de dönebilir. Ekuban güçlü bir oyuncu, bekleyip göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Gelen son dakika haberine göre, Ganalı futbolcu Ekuban'ın Galatasaray ile oynanacak mücadelede forma giyebileceği öğrenildi.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap