SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan Onuachu ve Cham açıklaması! "Sorun olacağını sanmıyorum"

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan Onuachu ve Cham açıklaması! "Sorun olacağını sanmıyorum"

16 Temmuz 2024 Salı - 14:09




Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan transfer çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Onuachu ve Muhammed Cham için girişimlerin sürdüğünü kaydeden Doğan, oyuncular açısından herhangi bir sorun olmadığını, kulüplerinin de fiyatta indirime gitmeye başladığını kaydetti.

Başkan Doğan'ın konuya dair açıklaması şu şekilde;

"Belli bir mesafe kat ettik"

"Abdullah Avcı ile birlikte planlamamızı yapmıştık. 6 oyuncuyu da hemen kadromuza kattık. Son aşamada olan oyuncu sayısı 11'di. Geri kalan 5 kişi ile görüşmeler sürüyor. Aksama olmasının nedeni basına yansıması. Onuachu'nun kulübü 10 milyon Euro'nun üstünde talepte bulunuyor. Oyuncuda sorun olacağını sanmıyorum. Muhammed Cham konusunda da aynı. Oyuncu ile ilgili sıkıntı olacağını sanmıyorum. Belli bir mesafe kat ettik. Kulüpleri aşağı inmeye başladı. Bunun dışında 3 oyuncu ile son aşamaya geldik. Taraftarımız ve camiamız rahat olsun. Trabzonspor'un B ve C planları hazır. Bir aksilik olmazsa çoğunu halletmiş oluruz diye düşünüyoruz. Hocamız ile sürekli görüşüyoruz. Planlamada bir aksilik yok. Elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz."

HABER MERKEZİ


Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap