SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da büyük sıkıntı devam ediyor! İşte çözüm planlaması

Trabzonspor'da büyük sıkıntı devam ediyor! İşte çözüm planlaması

10 Temmuz 2024 Çarşamba - 10:35




Trabzonspor'da yabancı kontenjanı sıkıntısı devam ediyor.





Trabzonspor, yeni sezon öncesi yaptığı dört yabancı transferle birlikte yabancı oyuncu kontenjanında zorluk yaşamaya başladı.

Bordo-mavililer, Dragus, Barisic, Lundstram ve Nwakaeme'yi kadroya katarak yabancı oyuncu sayısını 18'e çıkardı.

6 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILACAK

Mevcut kadrosunda kiralıktan dönen oyuncularla birlikte 14 yabancı oyuncusu bulunan Trabzonspor, yeni transferlerle bu sayıyı 18'e yükseltmiş durumda. Ancak, Süper Lig'de gelecek sezon uygulanacak yabancı oyuncu kuralının 16'dan 12'ye düşürülmesi, bordo-mavilileri zor bir duruma soktu. Bu yeni kural nedeniyle, Trabzonspor'un kadrosundan en az 6 yabancı oyuncu ile yollarını ayırması gerekecek.

KİRALIKTAN DÖNEN OYUNCULAR DÜŞÜNÜLMÜYOR


Trabzonspor, kiralıktan dönen Teklic, Kourbelis, Gomez ve Lahtimi'yi yeni sezon planlarında değerlendirmeyi düşünmüyor. Bu dört oyuncu ile yolların ayrılması planlanırken, kulübün hala iki oyuncu ile daha vedalaşması gerekecek.

Bu bağlamda, Trabzonspor'un Fernandez ve Bakic ile de yollarını ayırması bekleniyor. Ayrıca, edinilen bilgilere göre Denswil, Bardhi ve Fountas'ın da iyi teklif almaları durumunda satılması hedefleniyor.

Bordo-mavililerde yavaşlayan transfer sürecinin bu problemin çözülmesinin ardından hız kesmeden devam edilmesi bekleniyor.

SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap