SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Edin Visca transferi Abdülkadir’in ayağı kırılınca olmazsa olmaz oldu!

Trabzonspor'da Edin Visca transferi Abdülkadir’in ayağı kırılınca olmazsa olmaz oldu!

20 Ocak 2021 Çarşamba - 11:16




Trabzonspor'un Edin Visca transferi için yaptığı transfer girişimi hızlandı. Abdülkadir Ömür'ün ayağının kırılması ve sezonu kapatması sonrası Boşnak oyuncunun transferinin önemi çok daha fazla arttı.





Trabzonspor Transfer Haberleri...Edin Visca için yapılan Hüseyin + Parmak + 4 milyon euro’luk teklif Başakşehir’in masadında duruyor…

Okan Buruk’un ısrarla istemediği ve takımdan gönderilmesi için rapor verdiği Boşnak oyuncu da Abdullah Avcı ile buluşmak ve Trabzonspor forması giymek istiyor. Abdülkadir Ömür’ün şok sakatlığı ise Visa’yı Trabzonspor’un olmazsa olmazı haline getirdi.

Göksel Gümüşdağ ise gelecekte Başakşehir’de sportif direktörlük görevini vermek istediği Visca’yı bırakmayı düşünmüyor. Ancak Visca’nın da futbolunun son döneminde artık taraftar için oynamak istediğini söylemesi ve 1.5 ya da 2.5 yıl oynadıktan sonra yeniden Başakşehir’e dönmek istediğini paylaşması transfer için ciddi anlamda bir hareket alanı yaratmış durumda.

Başkan Gümüşdağ’dan izin alarak Visca ile görüşen Abdullah Avcı’nın henüz son hamleyi yapmadığı ancak işler iyice rayına girdiğinde son bir hamle yapıp işi bitireceği konululuyor.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap