SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Enis Destan transferi bitmek üzere!

Trabzonspor'da Enis Destan transferi bitmek üzere!

20 Ocak 2022 Perşembe - 17:45




Trabzonspor'un Altınordu'dan kadrosuna katmak istediği Enis Destan için görüşmeler sürüyor. İki tarafın pazarlıklarda son aşamaya geldiği ve genç futbolcunun kısa süre içerisinde Trabzon'a gelerek sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.





Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç forveti Enis Destan'la uzun süredir ilgilenen Süper Lig lideri Trabzonspor , bir kez daha kırmızı-lacivertli kulübün kapısını çaldı. Trabzonspor'un ara transfer döneminde 19 yaşındaki santrforu kadrosuna katmak için İzmir temsilcisine teklif sunduğu, iki kulüp arasındaki pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Altınordu'nun bonservis ücretinin yanı sıra oyuncunun bir sonraki transferinden pay almayı talep ediyor.

Devre arasında ilk olarak Aytemiz Alanyaspor 'un teklif sunduğu Enis'in Karadeniz temsilcisine gitmeye yakın olduğu belirtildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın ısrarla kadrosunda görmek istediği Enis Destan'ın önümüzdeki günlerde takımdan ayrılarak Karadeniz ekibinin yolunu tutabileceği ifade edildi. Ümit Milli Takım'da da görev alan genç golcü, Altınordu'da ilk yarının son haftalarında kadro dışı kaldıktan sonra affedilerek takıma dönmüştü.

Beğendim
7
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap