SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da flaş Nwakaeme gelişmesi!

Trabzonspor'da flaş Nwakaeme gelişmesi!

20 Ocak 2022 Perşembe - 14:27




Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme'nin test sonucu negatif çıktı.





Trabzonspor, Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı. Koronavirüs karantinasında olduğu için Süper Lig'deki Sivasspor ve Giresunspor maçlarını kaçıran Anthony Nwakaeme, yeniden takımla çalışmalara başladı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde bugün 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular iki grup halinde çalıştı.
Birinci grupta yer alan oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdiği antrenmanda diğer oyuncular dinamik ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından 5’e 2, ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirdi.
Antrenman çift kale maç ile son buldu.

Yarını izinli olarak geçirecek olan bordo-mavili takım Cumartesi günü yapacağı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

NWAKAEME GERİ DÖNDÜ

Koronavirüs karantinasında olduğu için Süper Lig'deki Sivasspor ve Giresunspor maçlarını kaçıran Anthony Nwakaeme, yeniden takımla çalışmalara başladı.

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap