SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Gervinho fırtınası

Trabzonspor'da Gervinho fırtınası

31 Temmuz 2021 Cumartesi - 09:13




Trabzonspor'da yapılan transferler takıma çabuk uyum sağladı. Gervinho ise hazırlık kampının yıldızı konumunda. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın gözü ise yönetimden gelecek yeni transfer haberinde. Çünkü tecrübeli teknik adama göre hala eksik bölgeler var.





Trabzonspor hücum hattında uyum sağlamaya çalışıyor… Abdullah Avcı Djanny önde Gervinho ile Nwakaeme kanatlarda, Bakasetas, Berat ve Hamsik ise orta sahada 4-3-3’ü deniyor. Ancak ön tarafa Djaniny’nin yerine sistemi işletecek santrfor zorunluluk. 

Avcı kamp sürecinde klasik 4-3- 3’ün farklı formatını takıma adapte etmeye çalıştı. Bu sistemde klasik 10 numara ofansif yok. Hamsik ile Bakasetas hücumu yönlendiren çift 10 ve çift 8 gibi oynuyorlar. Trabzonspor kamp sürecinde hücum olarak zengindi ama çok pozisyon verdi. Bu yüzden geçen sezonun yıldızları Edgar Ie ile Vitor Pereira’nın yanına tecrübeli stoper arayışları devam ediyor. Gervinho dikkat çekiciydi. Hamsik henüz  adaptasyon sürecini aşamadı. Trabzonspor’un büyük sıkıntısı ise şu an için orta sahada. Kaliteli generaller var. Ancak erler eksik. Dinamik, baskı kuran, sertliği sertlikle karşı verecek oyuncu sıkıntısı kamp sürecinde dikkat çekti.

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap