SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da gözler Enis Destan'da!

Trabzonspor'da gözler Enis Destan'da!

12 Şubat 2024 Pazartesi - 12:41




Paul Onuachu, Nijerya Milli Takımı formasıyla Afrika Kupası'nda mücadele ettiği için forvette Enis Destan görev yapıyor. Genç golcü iç sahada oynanan son 2 karşılaşmada fileleri sarstı.





5-1 kaybedilen Galatasaray maçında ağları havalandırdı. Fırtına'nın 3-2 kaybettiği Kasımpaşa karşılaşmasında da gol attı. Enis Destan, Hatayspor karşılaşmasını da boş geçmek istemiyor.

Böylece Anastasios Bakasetas'ın ardından bu sezon art arda 3 iç saha maçında gol atan 2. futbolcu olmayı hedefliyor. Ancak bu sefer atacağı gollerin takımına 3 puan getirmesini umut ediyor. Kısa süre önce sözleşme uzatan 21 yaşındaki golcü bireysel olarak formda. Takım arkadaşlarını da yukarı çekmeye çalışıyor.

4 GOL ATTI, 2 ASİST YAPTI




Enis Destan bu sezon 21 maçta forma giydi. Bunların 7'sinde ilk 11'de başladı. Paul Onuachu, Afrika Kupası'na gidince düzenli 11 oyuncusu olan Enis'in toplamda 4 golü bulunuyor. 2 de asist yaptı. 6 gole direkt etkisi oldu. Kupada da 3 golü var.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap