A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'da hedef Barlaser!

Yayın Tarihi: 20.06.2024 - 09:30 | Güncelleme Tarihi: 20.06.2024 - 09:27
Trabzonspor, Türk statüsünde oynayabilen Dan Barlaser'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

27 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, İngiltere Championship takımlarından Middlesbrough'da forma giyiyor. İşte transferin en son gelişmeleri...

Trabzonspor, orta saha takviyesi için harekete geçti. İngiltere doğumlu olmasına rağmen Türk statüsünde oynayabilen Dan Barlaser'i transfer gündemine alan kulüp, Middlesbrough'a resmi teklifini sundu. Geçtiğimiz sezon 41 maçta görev alan ve 5 asistlik performans sergileyen Barlaser, kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşme imzalamış durumda. Hem Türkiye U16 ve U17 milli takımlarında oynayan hem de İngiltere U18 takımında forma giyen Barlaser, henüz A milli takım tercihini yapmadığı için Türk statüsünde oynama hakkına sahip.

Trabzonspor, yerli oyuncu sayısını artırmak amacıyla Dan Barlaser transferine büyük önem veriyor. Babası Türk, annesi İngiliz olan Barlaser, Türk statüsünde oynayabilmesiyle Fırtına'nın kadro planlamasında önemli bir rol oynayacak. Pazarlıklar devam ederken, Trabzonspor'un bu transferi gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf ettiği belirtiliyor.

Kaynak: Fotomaç

Muhabir/Editör:Erol Taşkın