A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'da Lahtimi krizi! ''Paramı vermezseniz gitmem''

Yayın Tarihi: 07.07.2024 - 10:45 | Güncelleme Tarihi: 07.07.2024 - 09:41
Sezon başında Fas ekibi Wydad’a satın alma opsiyonlu kiralanan Montasser Lahtimi, Trabzon’da tek başına çalışıyor. Kadroda düşünülmeyen 23 yaşındaki kanat oyuncusunun, yıllık 400 bin Euro alacağını istediği, verilmemesi halinde gitmeyeceği restini çektiği iddia edildi.

TRABZONSPOR’un baş ağrılarından birisi olan Montasser Lahtimi, Trabzonspor Özkan Sümer Futbol Akademisi’nde bireysel antrenmanlarına devam ediyor.

Faslı oyuncu, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından yeni sezon planlamaları içinde düşünülmediği için Macaristan kampına götürülmemişti.

Bordo-mavili kulüp ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Lahtimi’nin bu sezon için 400 bin Euro garanti ücret alacağı bulunuyor.

23 yaşında 1.83 boyunda olan Faslı kanat oyuncusunun bu parayı istediği, “Paramı vermezseniz, sezon sonuna kadar burada kalırım” restini çektiği iddia edildi.

Trabzonspor, Montasser Lahtimi’yi 2002 yılında 600 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Fas ekibi Fath Union Sport'tan almıştı.

Geride kalan sezonu satın alma opsiyonlu kiralık olarak Wydad’da geçiren Lahtimi, Fas ekibinin opsiyonu kullanması nedeniyle geri döndü.

İSMAİL DÜZGÜN

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün