SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Onuachu gelişmesi! İngiliz ekibi geri adım attı

Trabzonspor'da Onuachu gelişmesi! İngiliz ekibi geri adım attı

05 Ağustos 2024 Pazartesi - 11:49




Trabzonspor'un kadrosuna tekrardan katmak istediği Paul Onuachu, için bir gelişme yaşandı.





Trabzonspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Bordo-mavililer bu sezon gösterdiği performans ile beğenileri toplayan Paul Onuachu, için transfer çalışmalarını beklemeye almıştı.

Geçen sezon Southampton'dan bir yıllığına kiralanan Paul Onuachu, Trabzonspor formasıyla 25 maçta 17 gol ve 4 asist yaparak büyük bir başarıya imza atmıştı.

30 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu için Trabzonspor son teklifi sonrası beklemeye geçmişti. İngiliz ekibi, Bordo-Mavili kulüple yeniden görüşmek istedi.

Bu gelişme ile beraber Southampton, daha önce 10 milyon Euro bonservis bedelinde ısrar ettiği 2.01'lik yıldız futbolcu için Trabzonspor ile görüşme masasına geri oturdu. İngiliz kulübü, başka bir teklif olmamasına rağmen Onuachu'nun transferine ilişkin tutumunu yumuşatmaya hazırlanıyor.


Bordo-mavililer, bonuslar dahil 7 milyon Euro'luk son tekliflerini artırma ihtimalini değerlendiriyor. Southampton tarafında beklenen indirim gerçekleşirse, iki kulübün orta noktada buluşması olası görünüyor. Onuachu, Trabzonspor'a transfer olma isteğini açıkça belirtirken, kulübüne de bu konuda baskı yapmaya devam ediyor.

Southampton tarafından hazırlık kampına çağrılan ancak hazırlık maçlarında forma şansı bulamayan Onuachu, ayrılık talebini teknik direktörüne iletti.

FANATİK

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap