SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da rota yerli oyuncular! Mustafa Eskihellaç mı? Bünyamin Balcı mı?

Trabzonspor'da rota yerli oyuncular! Mustafa Eskihellaç mı? Bünyamin Balcı mı?

Karadeniz Özel

16 Temmuz 2024 Salı - 10:45




Savunmanın sağına takviye yapma kararı alan Trabzonspor’da 2 isim şu anda yönetimin masasında duruyor...





Serkan Asan’ın kamp performansından memnun kalmayan Abdullah Avcı, rotasyonda kullanmak için sağ beke takviye istedi. Antalyaspor’dan Bünyamin Balcı (24) ve Gaziantep FK’dan Mustafa Eskihellaç’ı (27) gündemine alan kurmaylar, 2 oyuncunun şartlarını değerlendiriyor.

Altyapısı Düzyurtspor olan Mustafa Eskihellaç, sağ kanatta da görev yapabiliyor. Mustafa Eskihellaç’ın Trabzonspor’a gelmek için maaşından fedakarlık yapmaya hazır olduğu bildirildi. Ara transfer döneminde de gündeme gelen Bünyamin Balcı için Antalyaspor’un 4 milyon Euro istediği öğrenildi.

TRABZONSPOR’da stoper, orta saha ve forvet transferi için girişimler devam ederken, teknik direktör Abdullah Avcı’dan sürpiz bir talebin daha geldiği öne sürüldü. Kulübe yakın isimlerden gelen bilgilere göre, Serkan Asan’ın kamp performansından memnun kalmayan Avcı, sağ beke takviye istedi. Deneyimli hocanın bu talebi sonrası hareket geçen yönetimin, iki isim üzerinde durduğu öğrenildi. Bu oyunculardan ilki altyapısı Düzyurtspor olan Gaziantep FK’nın 27 yaşındaki oyuncusu Mustafa Eskihellaç.

KULÜBÜYLE 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Mustafa Eskihellaç, Trabzonspor’a gelmeyi çok istiyor. Deneyimli ismin, memleketinin takımında oynamak için fedakarlık yapmaya hazır olduğu belirtildi. Yönetimin masasında olan diğer futbolcu ise ara transfer döneminde de gündeme gelen Antalyaspor’un sağ beki Bünyamin Balcı. 24 yaşındaki Bünyamin Balcı için Antalyaspor’un 4 milyon Euro istediği ifade edildi. Kurmaylar, 2 oyuncunun son durumunu değerlendirip birisini kadroya katmayı planlıyor.

EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap