SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da sezonun karnesi

Trabzonspor'da sezonun karnesi

30 Mayıs 2024 Perşembe - 10:10




2023-2024 Sezonunu Süper Lig’de üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor’da tüm oyuncuların karnesi.





İnişli çıkışlı bir sezon geçiren Trabzonspor’da işte tüm oyuncuların performansı.


UĞURCAN ÇAKIR
Genel performansının altında bir sezon geçiren Uğurcan Çakır, bu sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 42 resmi maçta 52 gol yerken 13 kez kalesini gole kapattı.

MUHAMMED TAHA TEPE
Trabzonspor'un genç kalecisi Muhammed Taha Tepe, bu sezon fazla forma şansı bulamadı. Bu sezon 3 kez forma şansı bulan Muhammed Taha Tepe, 6 gol yerken hiçbir maçta kalesini gole kapatamadı.

RAYYAN BANİYA
Sezon başında 2 milyon euro karşılığında Karagümrük'ten transfer edilen Rayyan Baniya, Abdullah Avcı'nın takımın başına gelmesiyle ilk 11'deki yerini kaybetti. Baniya bu sezon Trabzonspor formasıyla 25 maçta forma giydi.

STEFANO DENSWIL
Trabzonspor'un istikrarlı stoperi Stefano Denswil, özellikle ikinci devreden itibaren formayı kaptırmadı. Bu sezon 31 maça çıkan Hollandalı oyuncu, 2 gol 1 asistlik performans gösterdi.

FILIP BENKOVIC
Sezon başında Udinese'den kiralanan stoper Filip Benkovic, bu sezon fazla forma şansı bulamadı. Toplam 16 maça çıkan Benkovic, 2 gol attı.

JOAQUIN FERNANDEZ
Sezon başında transfer edilen Joaquin Fernandez, sezon başında yaşadığı sakatlıkların etkisiyle fazla forma şansı bulamadı. Fernandez, bu sezon 17 maça çıktı.

HÜSEYİN TÜRKMEN
Trabzonspor'un yerli stoperlerinden Hüseyin Türkmen, bu sezon büyük sakatlıkların ceremesini çekti. Hüseyin, bu sezon sadece 5 maçta forma giyebildi.

EREN ELMALI
Bordo-mavili ekip adına sezonun en istikrarlı oyuncularından olan Eren Elmalı, bu sezon 41 resmi maçta forma giydi. Milli sol bek bu maçlarda 1 gol 2 asistlik performans gösterdi.

ARİF BOŞLUK
Trabzonspor'un genç sol beki Arif Boşluk bu sezon sadece 5 maçta forma şansı buldu ve bu maçlarda 1 asist kaydedebildi.

THOMAS MEUNIER
Devre arasında Borussia Dortmund'dan transfer edilen yıldız sağ bek Thomas Meunier, takımın çehresini değiştiren isimlerden oldu. Meunier, çıktığı 19 maçta 1 gol 7 asistlik performans gösterdi.

MEHMET CAN AYDIN
Sezon başında Schalke'den kiralanan genç sağ bek Mehmet Can Aydın, özellikle sezonun ilk devresinde bolca şans buldu. Mehmet Can bu sezon 23 maçta forma giydi.


BATISTA MENDY
Sezon başında 4.4 milyon euro karşılığınad Angers'ten transfer edilen yıldız orta saha oyuncusu Batista Mendy, sezonun yıldız isimlerinden biri oldu. Genellikle stoperde forma giyen Mendy, çıktığı 38 maçta 1 gol 1 asist kaydetti.

BERAT ÖZDEMİR
Sezon başında Al Ettifaq'tan kiralanarak Trabzonspor'a geri dönen Berat Özdemir, bu sezon bolca forma şansı buldu. Trabzonspor'da 39 resmi maça çıkan milli orta saha, bu maçlarda 1 gol 1 asistlik performans gösterdi.

UMUT GÜNEŞ
Trabzonspor'un sezon başında Alanyaspor'dan 2.3 milyon euro karşılığında transfer ettiği genç orta saha Umut Güneş, özellikle sezonun ikinci yarısında şans bulmaya başladı. Umut, bu sezon çıktığı 26 maçta 1 gol 1 asistlik performans gösterdi.

ENIS BARDHI
İlk sezonunda isteneni veremeyen Enis Bardhi, bu sezon Trabzonspor adına verimli bir sezon geçirdi. Sezonu 42 maçla tamamlayan Bardhi, bu maçlarda 7 gol 6 asistlik performans gösterdi.

GÖKTAN GÜRPÜZ
Sezon başında Borussia Dortmund'dan transfer edilen genç oyuncu Göktan Gürpüz, çıktığı 7 maçta 1 gol attı.

TREZEGUET
Trabzonspor'un bu sezonki en başarılı isimlerinden olan Trezeguet, takımın sürükleyici isimlerinden biri oldu. Mısırlı oyuncu, çıktığı 28 maçta 11 gol 6 asist yaptı.

TAXIARCHIS FOUNTAS
Sezon başında Trabzonspor'un MLS ekibi D.C United'dan transfer ettiği Yunan futbolcu Fountas, çıktığı 35 maçta 6 gol 2 asistlik performans gösterdi.

MISLAV ORSIC
Sezon başında yaşadığı ağır sakatlık sebebiyle çok az forma şansı bulan Mislav Orsic, sadece 8 maçta forma giyebildi.


NICOLAS PEPE
Trabzonspor'un yıldız transferi Nicolas Pepe, bu sezon istenen verimi sağlayamadı. 23 resmi maça çıkan Pepe, bu maçlarda 6 gol 3 asistlik performans verdi.

EDIN VISCA
Kendi standartlarının altında bir performans gösterse de takımın yıldız oyuncusu Edin Visca, yine skor yükünü çekmeyi başardı. 44 maça çıkan Boşnak yıldız, sezonu 7 gol 17 asistle tamamladı.


PAUL ONUACHU
Trabzonspor'un bu sezonki en büyük yıldızı Paul Onuachu oldu. Oynadığı maçlarda takımın bütün çehresini değiştiren Nijeryalı forvet 26 maçta 17 gol 4 asistlik performansı ile tüm taraftarların gönlünü fethetti ve bonservisinin Southampton'dan alınması için seferberlik başlatıldı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap