SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da sol stopere Cenk Özkaçar

Trabzonspor'da sol stopere Cenk Özkaçar

03 Ağustos 2024 Cumartesi - 09:19




Denswil’in Ruzomberok ile oynanacak 2 maçta da dökülmesi yönetimi harekete geçirdi, hedefte milli yıldız var.





TRABZONSPOR’da yönetim sol stoper için yoğun bir mesaiye başladı. Sağ stopere dünya yıldızı Stefan Savic’i getiren Bordo-Mavililer, solda yaşanan sıkıntıyı çözmek için ‘acil’ koduyla çalışmalara başladı. Bu mevki için Valenci’da forma giyen Cenk Özkaçar ile görüşmelere başlayan kurmaylar, 23 yaşında 1.90 boyunda olan genç savunmacı ile anlaşma sağladı.

BU gelişmenin ardından Cenk’in kulübü Valencia ile temasa geçen yönetimin önemli isimleri, İspanyol kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifini yaptı. Valencia Kulübü bu öneriye sıcak bakarsa, Cenk Özkaçar sağlık kontrolleri ve imza için Trabzon’a çağrılacak. Sol bekte de oynayabilen Cenk Özkaçar’ın Valencia ile 2028 yılına kadar kontratı bulunuyor. Trabzonspor daha önce sol stoper için Watford formasını giyen Hollandalı Wesley Hoedt’i (30 yaşında 1.93 boyunda) gündemine almış ancak oyuncunun sakatlık yaşaması sonrası bu transferde geri adım atmıştı.

İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap