SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da stopere Avusturya savaşcısı geliyor!

Trabzonspor'da stopere Avusturya savaşcısı geliyor!

Karadeniz Özel

12 Haziran 2024 Çarşamba - 14:28




Avusturya’da ‘savaşçı’ olarak bilinen Sturm Graz ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki stoper David Affengruber Trabzonspor’a önerildi.





Trabzonspor’da stoper bölgesine sürpriz bir isim önerildi. Menajerler, Sturm Graz ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki stoper David Affengruber’i bordo-mavili yönetime önerdi.

1.85 boyunda olan David Affengruber savaşçı ve golcü kimliği ile tanınıyor. Bonservisi elinde olan ve Avusturyalı savunmacı ile ilk temas kuruldu.

Kurmaylar, genç oyuncunun yetkili ismine şartları sundu. Abdullah Avcı’nın da onay verdiği David Affengruber, Trabzonspor’un teklifini kabul ederse, transfer imzaya kalacak. Geride kalan sezon Sturm Graz’da toplam 45 maça çıkan David Affengruber, 3 gol attı 3 de asist yaptı.

B PLANLARI HAZIR TUTULUYOR

Bordo-Mavili kulüp stoper bölgesi ise şimdiye kadar Samuel Gigot (Marsilya / 30), Cedric Kipre (27 / bonservisi elinde), Scott McKenna (27 / bonservisi elinde) ile görüşmeler gerçekleştirdi. Avusturyalı savunmacı David Affengruber’in transferinde bir sorun yaşanması halinde bu 3 isimden birisiyle yeniden temasa geçilecek. Yönetimin hedefi, yeni sezon hazırlık kampına yeni stoperi yetiştirmek.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap