SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan 1461 Trabzon - Iğdır FK maçı açıklaması! Maça gitmek ücretsiz

Trabzonspor'dan 1461 Trabzon - Iğdır FK maçı açıklaması! Maça gitmek ücretsiz

30 Mayıs 2024 Perşembe - 10:11




Trabzonspor, 1461 Trabzon'un play-off final maçı ile ilgili olarak açıklama yapıldı.





Trabzonspor, 1461 Trabzon'un Iğdır FK ile oynayacağı final maçı ile ilgili açıklamada bulundu.

Trabzonspor, karşılaşmaya gitmek isteyen taraftarlara ücretsiz olarak ulaşım, yemek ve maç bileti sağlanacağını, ayrıca 'İnadına Şampiyon' tişörtlerinden de hediye edileceğini açıkladı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada;

"Şehrimizin güzide takımlarından ve pilot takımımız 1461 Trabzon FK, 2. Lig play-off finalinde Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma, 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 20.00'de Sivas BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

Kulübümüz, bu önemli karşılaşmaya gitmek isteyen taraftarlarımıza ücretsiz olarak ulaşım, yemek ve maç bileti sağlayacaktır. Ayrıca karşılaşmaya gidecek olan taraftarlarımıza 'İnadına Şampiyon' tişörtlerimiz hediye edilecektir.


Bilgi ve Katılım

1461 Trabzon FK’ya destek olmak için maça gitmek isteyen taraftarlarımızın isim, soyisim ve telefon bilgilerini [email protected] mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Taraftarlarımız ayrıca 444 1967 numaralı telefondan halkla ilişkiler birimimize ulaşarak da bilgilerini bırakabilirler.

Tüm taraftarlarımızı bu önemli maçta takımımıza destek olmaya davet ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap