SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan 1.91'lik dev golcüye teklif! Eric-Maxim Choupo-Moting

Trabzonspor'dan 1.91'lik dev golcüye teklif! Eric-Maxim Choupo-Moting

24 Temmuz 2024 Çarşamba - 15:47




Trabzonspor, Bayern Münih'le sözleşmesi bittikten sonra boşa düşen 1.91'lik Kamerunlu golcü Eric-Maxim Choupo-Moting'in menajeriyle bir görüşme yaptı.





Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu dışında dünyaca ünlü bir forvetle ilgilendiğini açıkladı... O dönemde iki isim ön plana atıldı.

-Divock Origi.

-Wout Weghorst.

CHUPO-MOTING'LE GÖRÜŞME

Almanya'dan ise sürpriz bir iddia geldi... O iddiaya göre Bayern Münih'le sözleşmesi bittikten sonra boşa düşen 1.91'lik Kamerunlu golcü Eric-Maxim Choupo-Moting'in menajeriyle bir görüşme yapıldı. Trabzonspor adına teklif sunuldu.


SONG'DAN DESTEK ALINDI

Babası Just Choupo-Moting'le yapılan görüşmede Mainz ile yapılan görüşmelerdeki süreç hakkında bilgi alındı... ayrıca Alman ekibinden çok daha yüksek bir teklif sunulabileceği iletildi.

Trabzonspor yönetimi ayrıca daha önce Trabzonspor forması da giyen Kamerun Milli Takımı'nın eski stoperi Rigobert Song'dan da Choupo-Moting transferi için destek aldı.

EROL TAŞKIN

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap