SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Caulker'a kanca! İlk temas kuruldu

Trabzonspor'dan Caulker'a kanca! İlk temas kuruldu

20 Mayıs 2021 Perşembe - 09:06




Trabzonspor, renklerine katmak istediği 29 yaşındaki savunma oyuncusu Caulker ile ilk teması kurdu. Bonservisi elinde olan Caulker düşünmek için yönetimden süre istedi





Sezon bitti, transfer dönemi başladı... Trabzonspor gelecek yılın kadrosunu bir an önce kurmak için kolları sıvadı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği listeye bağlı olarak hareket eden bordo-mavili idareciler, Alanyaspor'da müthiş sezonlar geçiren Steven Caulker ile resmi görüşmelere başladı. Akdeniz temsilcisiyle sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki futbolcuya şartları soruldu. İdareciler, Caulker'a Trabzonspor'un ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın planlarını anlatarak tecrübeli oyuncuyu ikna çalışmalarına başladı. Caulker'ın Trabzonspor'un ilgisinden dolayı bir hayli memnun olduğu kaydedildi.

DEVLER PEŞİNDE

Steven Caulker, İstanbul'da bir araya geldiği Trabzonsporlu idarecilere şu aşamada "Evet" ya da "Hayır" demedi. Çünkü bonservisi elinde olduğu için onu isteyen tek kulüp Karadeniz temsilcisi değil. Fenerbahçe ve Beşiktaş da İngiliz futbolcuyla yakın temasta. Tecrübeli oyuncu kararını kısa sürede vermek istemiyor. Kendisini isteyen tüm kulüplerle görüştükten sonra kariyeri ile ilgili yol haritasını çizecek. Caulker'a İngiltere'den de talipler var ancak parlak kariyerini Ada'da baltalayan tecrübeli oyuncu için Türkiye'de kalmak şu aşamada onun için en mantıklı seçenek olarak görülüyor.

FORMA ENDİŞESİ

Steven Caulker kariyerinin bu döneminde bir sıçrama yapmak istiyor. Ancak Beşiktaş'ta Vida-Welinton, Fenerbahçe'de Serdar Aziz-Szalai, Trabzonspor'da ise Hugo-Edgar ikilileri var. Alanyaspor'da forması garanti olan 29 yaşındaki futbolcu düzenli şekilde forma giyebileceği bir kulübe transferini istiyor.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap