SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan İmran Louza'ya teklif! 6 kulüp peşinde!

Trabzonspor'dan İmran Louza'ya teklif! 6 kulüp peşinde!

31 Temmuz 2024 Çarşamba - 15:52




Fransa basınında yer alan habere göre Trabzonspor, İmran Louza'ya teklif sundu.





Trabzonspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kadrosuna en az 1 orta saha, 1 forvet ve 1 stoper transferi yapmayı planlayan Bordo-mavililerde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor

Yeni sezon öncesi, Dragus, Nwakaeme, Ozan Tufan, Barisic, Lundustram, Cihan Çanak, Malheiro, Savic ve Okay Yokuşlu ile anlaşan Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fransa basınında yer alan habere göre, Trabzonspor İmran Louza'ya talip oldu.

Watford’un 2028’e kadar sözleşmesi bulunan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Lorient’te kiralık olarak geçiren Imran Louza, Fransa’ya dönmeye hazırlanıyor. Fransız spor gazetesi L’Equipe’in haberine göre, Louza’nın peşinde üç Fransız kulübü bulunuyor.

Ayrıca Trabzonspor ve PAOK da Watford’a oyuncu için teklif götüren kulüpler arasında. Her iki kulüp de satın alma opsiyonlu kiralama anlaşması önerdi ancak Louza, kariyerine Fransa’da devam etmeyi istiyor.


Eğer Ligue 1’e transfer görüşmeleri başarısız olursa, Louza’nın radarında La Liga da bulunuyor. Mallorca ve Espanyol, son haftalarda oyuncuyla ilgilendiklerini belirttiler.

Louza’nın geleceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

HABER61

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap