SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan James Rodriguez bombası! Avcı'nın hayali gerçek oldu

Trabzonspor'dan James Rodriguez bombası! Avcı'nın hayali gerçek oldu

04 Ağustos 2024 Pazar - 10:50




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın orta sahaya yıldız bir isim istediği biliniyor. Alexis Sanchez, Muhammed Cham derken ortaya Kolombiya Milli Takımının yıldızının ismi atıldı. Fas'tan gelen haberlere bakılacak olursa James Rodriguez'i isteyen Wydad Casablanca takımının bu transferdeki en büyük rakibi Trabzonspor.





Trabzonspor 10 numara arıyor... uzun süredir arıyor. Listenin başında Muhammed Cham var. Ancak teknik direktör Abdullah Avcı'nın Marek Hamsik gibi bir yıldız oyuncu istediğine dair iddialar var. Bir süre Alexis Sanchez adı dolaştı. Bordo-mavililerin adı ise dün sürpriz şekilde Copa America'nın yıldızlarından James Rodriguez'le anıldı... o iddia ise ilginç şekilde ortaya çıktı.

WYDAD, JAMES'İ İSTİYOR

L'Équipe'den Hanif Ben Berkane'nin haberine göre, Fas kulübü Wydad Casablanca, James Rodriguez transferini sonuçlandırmak için menajeri Jorge Mendes ile görüşmelerde bulunuyor.

FAS'TAN İLGİNÇ İDDİA


Fas basının iddiasına göreyse Wydad'ın bu transferdeki en büyük rakibi Türk futbolunu Avrupa Kupaları'nda temsil eden Trabzonspor. Trabzonspor'un teklifi, ilgisi, teklif önerdiği rakam ya da sözleşme yılıyla ilgili bir iddia yok.

Copa America'da gösterdiği performansın ardından önemli teklifler alan James, İspanya La Liga'ya geri dönmeye hazırlandığı, Atletico Madrid ve Villarreal gibi takımların radarında yer aldığı da iddia edilmişti.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap