SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Landry Dimata harekatı!

Trabzonspor'dan Landry Dimata harekatı!

21 Ağustos 2023 Pazartesi - 12:42




İspanya basını, La Liga 2’de Espanyol formasını giyen Kongo asıllı Belçikalı forvetin Trabzonspor ile anlaştığını öne sürdü.





25 yaşında 1.85 boyunda olan Landry Dimata, sağ kanat, sol kanat ve santrafor olarak oynayabiliyor. İspanyollara göre, Bordo-Mavililer, Landry Dimata ile 2 milyon Euro +500 bin Euro bonus karşılığında anlaşma sağladı. Yapılan haberlerde Dimata’nın sağlık kontrolleri ve imza için Türkiye’ye gideceği yazıldı.

TRABZONSPOR için İspanya’dan bir transfer iddiası daha geldi. Yapılan haberlerde, La Liga 2’de  Espanyol formasını giyen Kongo asıllı Belçikalı forvetin Trabzonspor ile anlaştığını öne sürüldü. 25 yaşında 1.85 boyunda olan Landry Dimata, sağ kanat, sol kanat ve santrafor olarak oynayabiliyor. Espanyol ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Dimata için Trabzonspor’un 2 milyon Euro +500 bin Euro bonus karşılığında anlaşma sağladığı ileri sürülürken, deneyimli futbolcunun sağlık kontrolleri ve imza için Türkiye’ye gideceği öne sürüldü. Landry Dimata, sol kanat, sağ kanat ve santrafor olarak görev yapabiliyor.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
6
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap