A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'dan skandal canlı yayın için açıklama! İşlerine son verildi

Yayın Tarihi: 31.08.2022 - 17:00 | Güncelleme Tarihi: 31.08.2022 - 16:57
Trabzonspor’da bugün teknoloji kazası yaşandı. Akşam idmanı için deneme yayını sırasında canlı yayına girildiğini farketmeyen çalışanlar, yönetimin kararlarını eleştirince işinden oldu.
Trabzonspor’un Resmi Youtube kanalını takip edenler, bugün 15:00 sıralarında ilginç bir olay yaşandı. 
Trabzonspor’un akşam idmanı ve Eren Elmalı’nın basın toplantısı için deneme yayını yapan bordo - mavili kulübün çalışanları canlı yayına girdiklerini farketmeyince olanlar oldu. 
Canlı yayında olduklarını bilmeden Trabzonspor yönetiminin transfer kararlarını eleştiren çalışanlar, bordo - mavili taraftarlardan büyük tepki çekti. 
Canlı yayın kısa süreli de olsa Trabzonspor YouTube resmi kanalında kalırken ardından silindi. Ancak canlı yayını kaydeden taraftarlar, videoyu sosyal medya sitelerinde paylaştı. 
yapılan bu paylaşımların ardından Bordo - Mavili kulüp, konuya dahil olan tüm çalışanların işten çıkarıldığını bildirdi. 
Bordo - Mavililerden yapılan açıklamada, “Bugün tesislerimizde yapılan canlı test yayınının sehven YouTube kanalımızda yayınlanması üzerine kulübümüzün kültüründe asla yeri bulunmayan bu davranışla ilgilisi bulunan tüm personelin kulübümüzle ilişkisi kesilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.
Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler