SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Türk Ronaldo’ya yakın markaj

Trabzonspor'dan Türk Ronaldo’ya yakın markaj

Karadeniz Özel

09 Ocak 2021 Cumartesi - 10:23




Bingöllü gurbetçi bir ailenin ikinci çocuğu… Adı; Yusuf Barası… Hollanda’nın köklü kulüplerinden AZ Alkmaar’ın altyapısından yetişmiş… Henüz 17 yaşında… Hollanda’da yaşayan Trabzonlular’ın tavsiyesi üzerine İzleme Komitesi Yusuf’u takibe almış… Kanat forvet olarak oynuyor. İzleyenler stili olarak ‘Küçük Ronaldo’ yakıştırması yapıyor Yusuf Barası’ya…





// Karadeniz Özel // İsmail Düzgün // Trabzonspor, bir yandan takıma yapılacak takviyeler için yoğun bir mesai verirken, diğer yandan da geleceği olan genç isimleri bordo-mavili takıma kazandırmak için yoğun bir çaba harcıyor. Bu isimlerden birisi de Hollanda’nın AZ Alkmaar Kulübü’nün altyapısından yetişen Yusuf Barası. 17 yaşında olan Yusuf’u Hollanda’da yaşayan Trabzonlular tavsiye etmiş.

İzleme Komitesi de genç oyuncuyu takibe başlamış. Kanat forvet oynayan Yusuf Barası, izleyenler tarafından dünyanın en iyisi olarak kabul edilen Cristiano Ronaldo’ya benzetiliyor. Hatta, Alkmaar’daki yöneticileri ‘Küçük Ronaldo’ yakıştırması yapıyor Yusuf için. Kolay adam geçen yapısının yanı sıra hızı ve çalımlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yusuf, gelişime açık bir genç olarak görülüyor.

Şu anda U21 Milli Takımı’nın formasını da giyen gurbetçi futbolcunun, yapılan ilk görüşmede Trabzonspor’un teklifine sıcak baktığını dile getirildi. Piyasa değeri 300 bin Euro olan ve 2022 yılına kadar AZ Alkmaar ile sözleşmesi bulunan Yusuf Barası, uygun bir bedelle bordo-mavili takıma kazandırılmak isteniyor. Genç kanat oyuncusu bu sezon çıktığı 11 karşılaşmada 6 gol attı, 1 de asist yaptı.

Beğendim
9
Sevdim
4
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap